Citroen Club Rijnmond – Disclaimer

De kleine lettertjes duidelijk weergegeven om misverstanden te voorkomen.

top06

Heeft u een vraag, een opmerking of u wilt gewoon contact met een van onze leden of bestuursleden, dan kunt u onderaan de website het contact formulier invullen.

Aansprakelijkheid
Citroën Club Rijnmond stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent en blijft in onze club of vereniging en een bezoek brengt aan één van onze sites. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in namen, adressen, tijden, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde onder voorbehoud. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten of daarvoor aansprakelijkheid te aanvaarden. Aan de inhoud van deze site kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright
Alle (auteurs-) rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan, Citroën Club Rijnmond en haar licentiegevers. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van de Citroen Club Rijnmond.

Virussen en veiligheid
De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet worden gegarandeerd. Ook hiervoor aanvaardt Citroën Club Rijnmond geen aansprakelijkheid.

Andere sites
Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Citroen Club Rijnmond is op geen enkele manier aansprakelijk voor het gebruik van deze sites, of voor de gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u zich richten tot Citroën Club Rijnmond via info@citroenclubrijnmond.nl.